JA IK WIL… MOOIE BRUIDSVISAGIE!

Daar komt de bruid! Hoewel winterbruiloften aan populariteit winnen, vinden de meeste bruiloften nog altijd steeds in het voorjaar en in de zomer plaats. Ben jij dit jaar de gelukkige en heeft jouw grote liefde je ten huwelijk gevraagd!? Gefeliciteerd! Je hebt vast al een datum geprikt, een locatie uitgekozen én mooie bruidsjurk uitgezocht – zo één waar je als klein meisje al van droomde. Maar om straks helemaal te schitteren en te stralen, mogen een prachtige make-uplook en een droomkapsel voor op de grote dag natuurlijk ook niet ontbreken. Als specialist op het gebied van bruidsvisagie en bruidskapsels zorg ik ervoor dat jij je straks op je allermooist voelt!

GEEN OVERBODIGE LUXE

De eisen voor een mooi bruiloftskapsel en een mooie bruiloftsmake-up verschillen uiteraard van de eisen die jij stelt van je alledaagse haar en je make-up. Niet alleen wil jij op de grote dag een look die hélemaal past bij je droomjurk. Jij wilt ook graag een look waarvan je de hele dag én avond kunt genieten: van de ceremonie tot het feest. Om dit voor elkaar te krijgen, hoef je niet per se zelf in de weer met je oogschaduw, highlighter en krulspelden. Wat extra hulp vragen is helemaal geen overbodige luxe: hiermee ben je ervan verzekerd dat jij straks zorgeloos die bruidslook van je dromen krijgt!

HOE KLINKT DIT?

Op een relaxte en ontspannen manier aan je eigen bruiloft beginnen, in de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Boek je een bruidsarrangement bij mij, dan kom ik naar je toe om jouw visagie en kapsel te verzorgen. Dit natuurlijk helemaal op de manier zoals jij het voor je ziet, en die natuurlijk ook helemaal past bij jouw droomjurk en het eventuele thema van je bruiloft. Met mijn meer dan vijfentwintig jaar aan ervaring in het vak, zorg ik er samen met jou voor dat het hele plaatje klopt. Of je nou in Groningen woont of in Limburg: ik kom gewoon naar je toe. Enne, zelfs als je in het buitenland gaat trouwen, zijn er mogelijkheden. Zo vlieg ik binnenkort zelfs naar het Griekse eiland Kos om daar de make-up en het haar van een aanstaande bruid te verzorgen!

100% DIERVRIENDELIJK

Goed om te weten is dat ik uitsluitend werk met diervriendelijke make-up. Het kan natuurlijk zijn dat je van alles mooi vindt, maar nog geen concreet beeld hebt van wat je precies wilt. Het is heel fijn als je zelf al wat voorbeelden en inspiratie opdoet door bijvoorbeeld te kijken op Pinterest. Met die voorbeelden kan ik mij een idee vormen van jouw smaak en wensen. Samen werken we dan naar een eindresultaat dat jij voor ogen hebt. Hier is alle tijd voor.

EERST EEN VOORBEELD

Om jou je droomlook te bezorgen, doen we eerst een proef make-up en kapsel. Welke make-up en welke kleuren vind jij mooi? Wat wil je met je haar? Ruim van tevoren kun je al een afspraak maken voor een proefsessie. De voorbereiding en voorpret zijn al een feest op zich. Krijg je een proefkapsel? Dan is het prettig dat je je haren een dag van tevoren wast. Zo is het mooi glad en zacht, waardoor je het mooiste resultaat krijgt. Daarnaast wil ik je vragen om een foto van je jurk mee te nemen, zodat de visagie en je kapsel hier op aangepast kunnen worden. Pas op het moment dat jij hélemaal tevreden bent met de proeflooks, ben ik ook tevreden. En op de D-Day zelf kom ik weer bij je langs om je te laten stralen voor je mooiste dag van je leven.

‘EEN FANTASTISCH EINDRESULTAAT’

Astrid vertelt: ‘Miranda heeft mijn look voor de grote dag helemaal afgemaakt. Tijdens de proefsessie luisterde ze echt naar mijn persoonlijke wensen. Deze weet zij om te toveren tot een fantastisch eindresultaat. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Ze bood mij de juiste hulp aan om mijn droomlook te maken. Ik wilde bijvoorbeeld graag bloemen in mijn haar. Ook daar heeft zij ook de juiste contacten voor, zodat dit ook kon worden geregeld. Echt aan aanrader dus!’

TIPS & TRICKS!

Tips en tricks voor een heerlijke trouwdag:

  • Picture perfect. Tranen van ontroering en geluk, alle zoenen die je moet uitdelen én de spanning die de grote dag teweegbrengt. Zaken die ervoor zorgen dat je visagie op een zeker moment een touch-up nodig heeft. Om er zeker van te zijn dat jij prachtig op alle foto’s staat, is het handig om op de D-Day een lipstick, mascara en poeder binnen handbereik te hebben. Binnen no-time is je make-up weer bijgewerkt. Say cheese! Mocht je het prettig vinden, dan kun je mij ook inschakelen om op de dag zelf je make-up bij te werken.
  • Veilig plassen. De hele dag is op rolletjes verlopen en je voelt je prachtig in je trouwjurk. En dan… moet je ineens plassen. Hierbij wil je natuurlijk niet je droomjurk verpesten. En je bruidsmeisjes om hulp vragen, doe je misschien liever ook niet. Met de volgende tips lukt het je zelf! Tip één is om het indien aanwezige invalidentoilet te verkiezen boven het damestoilet. Deze is vaak groter, biedt je meer bewegingsruimte én heeft een stang om je aan vast te houden. Van de volgende tip zal je waarschijnlijk opkijken: hiervoor heb je namelijk een grote blauwe Ikea-tas nodig. Knip de onderkant van de zak eruit, maar maak het gat niet té groot. Op het moment dat je op het toilet bent, plaats je jezelf door het gat. Vervolgens trek je de zak omhoog, en gebruik de handvatten als ‘bretels’ voor om je schouders. Nu kun je veilig plassen!

GELUKKIG GETROUWD? TIJD VOOR ONTSPANNING!

Maanden geleden begon de voorpret al, en leefde je naar de grote dag toe. Maar nu deze achter de rug is, en nadat jullie de huwelijksreis hebben gehad, is er even niets om naar uit te kijken. En dat kan best ‘leeg’ voelen. Het kan dan helpen om iets heerlijks in het verschiet te hebben. Al heel lang hebben wij, Miranda van Altena en Meike Halewijn, een gezamenlijke droom. Het organiseren van een retreat waar je ultiem kunt genieten van de natuur, me-time in een prachtige omgeving, yoga, meditatie, schilderen, massages en heerlijk gezond eten. Deze droom hebben wij in vervulling laten gekomen met Casa Alegria, een heerlijke plek voor een retreat midden in de heuvels van de Portugese provincie Silves in de Algarve. Na de retreat keer jij weer vól energie naar huis. Ons motto? Niets moet, behalve genieten! Kom je ook? Ontvlucht aan de winterdip en volg de Winter Woman Retreat. Wil je meer weten over de retreat en de verschillende data? Lees het dit artikel, of kijk op de website of op de Facebook van Casa Alegria.