Schoonheid ontstaat als geest en lichaam in verbinding zijn met elkaar

Veel vrouwen zijn onzeker over hun uiterlijk. Maar schoonheid begint toch echt van binnen. Je kunt nog de meest prachtige make-up dragen, wanneer je niet lekker in je vel zit blijf je dit uitstralen.

Mindful Beauty is schoonheid waar geest en lichaam in verbinding zijn met elkaar. Het is een manier om je zelfvertrouwen een boost te geven, en te gaan stralen omdat je je mooi voelt. Van binnen en van buiten.

Er is maar één van jou

En dat ben jij

Een balans tussen binnen en buiten

Vrouwen willen er vaak mooier uit zien, dmv de buitenste laag: make-up, kleding, accessoires etc. Die externe aspecten spelen zeker en rol. Maar de oude wijsheid ‘schoonheid zit van binnen’ is een waarheid die ook geldt. De binnen en buitenkant vormen samen je schoonheid, en ze vormen samen jou en hoe jij je voelt.

Mindful Beauty brengt beide aspecten in balans. Er wordt aandacht besteedt aan de buitenkant door een make-up die bij jou past, en er wordt aandacht besteedt aan de binnenkant, waarbij met hulp van ademhaling en meditatie.

Vanuit een focus op je binnenleven

Schoonheid gaat dus ook over zelfacceptatie. Over leren te accepteren wie je bent, en daarvan het mooie kunnen zien. Ik help vrouwen bij die innerlijke reis.

Soms hebben vrouwen iets nodig om over de drempel heen te komen en open te staan voor dat innerlijke deel. Gelukkig ben ik nuchter en houd ik van humor. Met een grap, of gewoon een goed gesprek help ik vrouwen zich op hun gemak te voelen.

Je zelfbeeld omzetten in kracht

Voel je jezelf in balans? Ieder is mooi op haar/zijn manier, alleen ons zelfbeeld en zelftalk zijn vaak het tegenovergestelde.
Vanuit mijn ervaringen reik ik vrouwen/mannen handvatten aan. Deze leiden tot vernieuwde inzichten en een beter zelfbeeld.

Waar zit jij mee? Is dat je mindere beeld over je neus, lippen, oren? Ik help je om te zien hoe mooi je van jezelf bent. Zelfacceptatie door jezelf in een ander daglicht te zien. Samen werken we naar een positiever zelfbeeld, waarbij ik je handvatten aanreik. Heel eenvoudig en krachtig.

Direct resultaat is belangrijk

Ik werk in mijn Mindful Beauty behandelingen op individuele basis. Op die manier kan ik alle aandacht geven die nodig is. Samen vinden we een balans tussen stilstaan bij je innerlijk en je uiterlijk, op een manier die bij jou past.

Mindful beauty hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wat telt is dat jij je mooi voelt van binnen én van buiten als je weer naar huis gaat. Dus zorg ik dat elke behandeling resultaat geeft.

Wil je van binnen en van buiten stralen?
Boek een Mindful beauty behandeling

Reviews